Svanemerket barnetannkrem fra Solidox

Solidox Barne- og Junior tannkrem er ikke bare mild, men også effektiv tannkrem som er ekstra skånsom mot barnets munn. Nå kan vi med stolthet og glede fortelle at du finner de populære barnetannkremene er Svanemerket.

Solidox barnetannkrem

Bærekraft er et viktig aspekt i strategien vår, og derfor lanserer vi stadig flere produkter som er gode miljøvalg i hverdagen din.

Hos dagligvarekjeder over hele landet kan du nå få tak i Svanemerket barnetannkrem fra Solidox:  Solidox Barnetannkrem og Solidox Juniortannkrem. De har fortsatt smaken barna elsker, samtidig som de tilfredsstiller de strenge kravene Svanen stiller til hvilke ingredienser produkter kan inneholde, og være laget av.

Hva vil det si å være Svanemerket?

Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket, etablert av Nordisk ministerråd i 1989. Hensikten med merket er å stimulere produsentene til å lage miljøtilpassede varer, og å gjøre det enkelt for deg som forbruker å ta gode miljøvalg.

Svanemerket ser på hele produktets livssyklus fra råvare til avfall, og stiller de høyeste krav der miljøforbedringene er størst. For at et produkt skal kunne godkjennes av Svanen må produsenter dokumentere at produktet oppfyller alle kravene som stilles.

Like skånsom og effektiv tannkrem

Barne- og Juniortannkrem fra Solidox er fri for det sulfatholdige skummemiddelet SLS, og inneholder istedenfor et mildere skummemiddel som er skånsomt mot munnens naturlige forsvar. Tannkremene har heller ingen konserveringsmidler som er klassifisert som allergifremkallende, og heller ikke mikroplast.

Det at tannkremene er skånsomme og tilfredsstiller de strenge kravene til Svanemerket, går ikke på kompromiss av effekten – de er fortsatt like effektive og beskytter og styrker tennene like bra som andre tannkremer.

Mer miljøvennlig

Svanemerket godtar ingen unødvendig emballasje, og vi har derfor produsert en tannkrem som ikke har mer emballasje enn det som er nødvendig – noe som fører til mindre avfall. I tillegg vil den reduserte mengden av emballasje gjøre at transporten av våre produkter blir mer miljøvennlig.

At Solidox Barne- og Junior tannkrem nå har blitt svanemerket betyr at det aldri har vært enklere å ha god smak, være skånsom, effektiv og miljøvennlig.